Verhuur zalen 

De Bottelarij biedt de ideale omgeving om ongestoord, midden in het hartelijke Haspengouw, te vergaderen in de setting van de prachtig gerenoveerde oude brouwerij van Ulbeek. Dit historische pand werd op stijlvolle wijze gerestaureerd en voorzien van modern comfort. Het schept een uniek kader voor de organisatie van uw events. Nodig je gasten uit in deze omgeving, die tot de verbeelding spreekt en van jouw productvoorstelling, seminarie of meeting een nog groter succes maakt.


Je kan in de Bottelarij terecht voor professionele activiteiten allerhande: vergaderingen, brainstormsessies, lezingen, bezinning, seminaries, trainingen, workshops, conferenties, teambuilding en personeelsfeesten. De Bottelarij beschikt over ruimten van verschillende grootte en uiteenlopende sferen.

Omdat iedere organisatie andere noden en behoeften heeft, willen we graag de zaalkeuze, inrichting en programma met jou persoonlijk bespreken zodat je al even kan proeven van de hartelijke sfeer die de Bottelarij uitstraalt en wij een voorstel helemaal op jouw maat kunnen uitwerken. Maak wel eerst een afspraak, zodat wij tijd voor jou kunnen maken, op 012/21.42.84 of info@debottelarij.be

Wij hanteren bijzondere voorwaarden voor vzw’s en ngo’s die mee vorm geven aan onze missie. 

Gasten kunnen naargelang hun wensen onder andere genieten van:        

  • heerlijke huisgemaakte versnaperingen, lunches, diners en receptieformules     

  • zaal klaargezet volgens uw specificaties inclusief materiaal

     (beamer, flipcharts, projectiescherm, podium, spreekgestoelte, ...)

  • toegang tot draadloos internet          

  • verschillende all-in dagarrangementen

Onze medewerkers staan voor je klaar om je event ook culinair passend

vorm te geven en hierin met je mee te denken en te zoeken naar creatieve

mogelijkheden.

Zelf meegebrachte dranken of maaltijden zijn bij ons niet toegelaten.

​​

​​​​​​​

Co-workspace receptieopstelling.jpg
De Orangerie

Een warme en gezellige ruimte, volledig gericht op het terras, ideaal voor kleine groepen die sfeer nodig hebben. Kan ook omgetoverd worden tot een feeërieke eetruimte. Deze ruimte is toegankelijk voor minder mobiele bezoekers. 

 

40 euro/dagdeel 

De Loft

Een grote ruimte in authentieke industriële stijl. Ideaal om met een grotere groep actief aan de slag te gaan. Deze ruimte is niet toegankelijk voor minder mobiele bezoekers.

 

140 euro/dagdeel 

De Theaterzolder

Een grote ruimte met een podium. Ideaal voor grotere groepen tot max. 99 personen, voor concerten, lezingen. Voorzien van afzonderlijk sanitair. Deze ruimte is niet toegankelijk voor minder mobiele bezoekers.

 

140 euro/dagdeel 

Welkom in de Orangerie.png
Welkom in de LOFT.png
Welkom in de Theaterzaal.png
De Living

Een warme en gezellige ruimte, met sfeervolle uitstraling. Kreeg in 2019 nog een complete make-over. Ideaal voor kleinere groepen van max. 20 personen. Kan ook omgetoverd worden tot een feeërieke eetruimte. Deze ruimte is toegankelijk voor minder mobiele bezoekers. 

 

40 euro/dagdeel 

Welkom in de living.png
vergaderzaal LOFT ingericht.png
COWORKSPACE INGERICHT VOOR EXPO.jpg
Co-workspace.jpeg