Verhuur zalen 

De Bottelarij biedt de ideale omgeving om ongestoord, midden in het hartelijke Haspengouw, te vergaderen in de setting van de prachtig gerenoveerde oude brouwerij van Ulbeek. Dit historische pand werd op stijlvolle wijze gerestaureerd en voorzien van modern comfort. Het schept een uniek kader voor de organisatie van uw events. Nodig je gasten uit in deze omgeving, die tot de verbeelding spreekt en van jouw productvoorstelling, seminarie of meeting een nog groter succes maakt.


Je kan in de Bottelarij terecht voor professionele activiteiten allerhande: vergaderingen, brainstormsessies, lezingen, bezinning, seminaries, trainingen, workshops, conferenties, teambuilding en personeelsfeesten. De Bottelarij beschikt over ruimten van verschillende grootte en uiteenlopende sferen.

Omdat iedere organisatie andere noden en behoeften heeft, willen we graag de zaalkeuze, inrichting en programma met jou persoonlijk bespreken zodat je al even kan proeven van de hartelijke sfeer die de Bottelarij uitstraalt en wij een voorstel helemaal op jouw maat kunnen uitwerken. Maak wel eerst een afspraak, zodat wij tijd voor jou kunnen maken, op 012/21.42.84 of info@debottelarij.be

Wij hanteren bijzondere voorwaarden voor vzw’s en ngo’s die mee vorm geven aan onze missie. 

Gasten kunnen naargelang hun wensen onder andere genieten van:        

  • koffie, thee & waters

  • huisgemaakte versnaperingen      

  • zaal klaargezet volgens uw specificaties inclusief materiaal (whiteboard, flipchart, beamer, projectiescherm, …)

  • toegang tot draadloos internet          

  • verschillende dagarrangementen

De Orangerie

Een warme en gezellige ruimte, volledig gericht op het terras, ideaal voor kleine groepen die sfeer nodig hebben. Kan ook omgetoverd worden tot een feeërieke eetruimte. Deze ruimte is toegankelijk voor minder mobiele bezoekers. 

 

40 euro/dagdeel 

De Loft

Een grote ruimte in authentieke industriële stijl. Ideaal om met een grotere groep actief aan de slag te gaan. Deze ruimte is niet toegankelijk voor minder mobiele bezoekers.

 

140 euro/dagdeel 

De Theaterzolder

Een grote ruimte met een podium. Ideaal voor grotere groepen, concerten, lezingen. Deze ruimte is niet toegankelijk voor minder mobiele bezoekers.

 

140 euro/dagdeel 

© 2019 de Bottelarij       Ulbeekstraat 21   3832 Ulbeek (Wellen)     012/21.42.84      info@debottelarij.be

 

(Welkom van woensdag tot en met zondag vanaf 11 uur. Op woensdag tot 18 uur, donderdag tot en met zondag tot 21 uur. Maandag en dinsdag gesloten. Groepen alle dagen welkom mits tijdige reservatie vooraf.)

  • w-facebook
  • Twitter Clean