Huur een fiets en geniet van een fietstocht

door het mooie Haspengouwse landschap

Fiets.jpg
Voorjaar 3.png

Wil je graag een fiets huren?

 

De Bottelarij verhuurt alleen een duofiets en een bakfiets.

 

Voor de verhuring van andere fietsen kan je terecht bij Fietsparadijs Limburg, eveneens een plaats voor sociale tewerkstelling.

 

Alle info op de website:  fietsparadijslimburg.be

 

 

Om de omgeving van de Bottelarij te verkennen,  kies je best voor afhaalpunt Alken. Dit is ongeveer 5 kilometer van de Bottelarij verwijderd. Je kan kiezen tussen een gewone stadsfiets met of zonder kinderzitje of een elektrische fiets. Zij bieden ook kinderfietsen aan.
Nog een fietstas erbij? Ook dat kan!

Pech onderweg?
De depannagedienst is elke dag bereikbaar van 9 uur 's ochtends tot 21 uur 's avonds, ook in het weekend en op feestdagen! (Het telefoonnummer vind je terug op elke huurfiets.)

Slecht weer op de dag van jouw geplande fietsuitstap?
Tot en met de dag voor jouw uitstap kan je je reservatie kosteloos annuleren in ruil voor een waardebon. Deze waardebon blijft een jaar geldig en mag je ook doorgeven aan familie of vrienden.

Ook groepen kunnen er terecht!

Leuk extraatje: als groep kan je de fietsen in de Bottelarij laten leveren/afhalen.

Klik voor meer info op onderstaande knoppen, bel 011 35 27 31 (op weekdagen van 9u tot 16u) of mail naar info@fietsparadijslimburg.be

Jan en Ann duofiets 1.jpg

Met een duofiets fiets je anders dan met een gewone fiets. Lees voor gebruik de richtlijnen in de pdf goed door.

In de aangehechte pdf's vind je ook 2 fietstochten, geschikt voor de duofiets. 

(ga met je cursor over de pdf voor meer info en klik door om te openen)

Een elektrische duofiets - ook geschikt voor mindermobiele personen of bezoekers met een handicap - kan je bij ons in de Bottelarij huren.

In de Bottelarij willen we met de Huka Orthros elektrische duofiets Limburg nog toegankelijker maken. 

Zelfstandig, stabiel & veilig de weg op met een fiets? Vind je het leuk om er samen op uit te gaan, maar overheerst de angst om de controle over de fiets te verliezen? Kies dan voor onze duofiets. De duofiets maakt het mogelijk om mobiel te zijn én fietsplezier te hebben, onbeperkt.

​Huurvoorwaarden:


- Voor mindermobiele personen of personen met een visuele of auditieve beperking, samen met hun begeleider, bedraagt de huurprijs 5O euro (contant af te rekenen bij in ontvangstname van de fiets). Dit huurgeld krijg je als tegemoetkoming terug in de vorm van een waardebon, geldig in de Bottelarij. (Op die manier betaal je eigenlijk niets én steun je onze sociale tewerkstelling!)

 

- Ook mobiele personen die een gezellige tocht met onze duofiets willen maken, kunnen hem reserveren. Ook dan vragen we een huurprijs van 50 euro (contant af te rekenen bij in ontvangstname van de fiets). Mobiele personen krijgen hiervoor géén tegemoetkoming in de vorm van een waardebon.

 

- Bij aanvang van de fietstocht betaal je een borg (100 euro, contant te betalen bij vertrek), die na afloop van de fietstocht terugbetaald wordt, tenzij er al dan niet opzettelijk aangebrachte schade wordt geconstateerd.

 

De duofiets is te huur tijdens de openingsuren van ons restaurant, van woensdag tot en met zondag vanaf 11 uur.

De duofiets mag ter plaatse gebruikt worden om de streek te verkennen, doch mag niet vervoerd worden om elders te gebruiken.

Wij hebben één duofiets ter beschikking.

Deze heeft een bereik van ca. 35 kilometer met een volledig opgeladen batterij.

Reservatie: min. 24 uren vooraf op info@debottelarij.be of 012/21.42.84.

Deze fiets is een echte belevenisfiets. Bij de duofiets zit de bijrijder naast de begeleider. Zo zit je gezellig naast elkaar en kan de bijrijder optimaal genieten van de omgeving vanop de eerste rij.

De begeleider zit links en bestuurt de 3-wieler. Het rechterstuur (van de bijrijder) staat vast om een stabielere zit te bieden. Beide sturen zijn in hoogte en hoek instelbaar en ook de stoelen zijn verstelbaar. De bijrijderstoel is draaibaar om het opstappen te vergemakkelijken en is voorzien van heupfixatie met 2-puntsgordel. De bijrijder kan meetrappen als hij dat kan en wenst, maar de pedalen kunnen ook vastgezet worden. Er is dus de mogelijkheid om de passagier actief, passief of niet mee te laten trappen.

Duofiets foto's.jpeg

NIEUW IN DE BOTTELARIJ:

Huur de Urban Arrow Elektrische bakfiets

De Urban Arrow Family is een bakfiets met elektrische trapondersteuning waarmee je met je kinderen veilig en snel manoeuvreert. De fiets heeft een licht aluminium frame en is gemakkelijk wendbaar, zodat je soepel door het verkeer zigzagt.

Dé ideale manier om Haspengouw te ontdekken!
 

De Urban Arrow is te huur tijdens de openingsuren van ons restaurant, van woensdag tot en met zondag vanaf 11 uur.

De Urban Arrow mag ter plaatse gebruikt worden om de streek te verkennen, doch mag niet vervoerd worden om elders te gebruiken.

Reservatie: min. 24 uren vooraf op info@debottelarij.be of 012/21.42.84.

De huurprijs van de Urban Arrow bedraagt 50 euro*, waarvan je 10 euro terugkrijgt als waardebon, geldig in de Bottelarij. Hiermee steun je onze sociale tewerkstelling.

(*Je betaalt bij vertrek eveneens een waarborgsom van 100 euro, die je na afloop terugkrijgt als er geen schade wordt vastgesteld aan de Urban Arrow)

urban-arrow-family-performance-bakfiets-