top of page

    Visie 


De bezoekers van de Bottelarij kunnen genieten van Limburgse bieren en allerlei streekgerechten, maar ook van een multiculturele keuken. Deze keuze is gemaakt doordat de Bottelarij werkt vanuit de sterkten van mens en omgeving. Deze combinatie versterkt elkaar en daagt ons iedere dag opnieuw uit.

 

We bieden voor elk wat wils: overheerlijke zelfgebakken taarten,  zoete en hartige pannenkoeken, stoofvlees met streekproducten, een Irakees of Indisch gerecht, een uitgebreid assortiment Limburgse bieren, thee en koffie met verschillende smaken en garnituren, enz.

 

Spring binnen en laat je door ons verrassen en verwennen!

 

De Bottelarij is vooral een hartelijk huis waar het fijn is om te vertoeven. Architectuur, kunst en cultuur hebben een bijzondere plaats, met respect voor wat er ooit was, met liefde voor wat er nu is en  zorg voor wat het later kan worden.

 

 

 

team van restaurant de Bottelarij. Een cultuurcafé met overheerlijke gerechten uit streekproducten en de wereldkeuken. Daarnaast biedt de Bottelarij de ruimte aan tal van culturele en toeristische activiteiten

Het hele Bottelarijteam ontvangt je met veel hartelijkheid, humor en spontaniteit om authentiek en puur te komen genieten van onze overheerlijke keuken en ons cultureel aanbod.

 

 

 

 

Plattelandsontwikkeling

AKSI en de Bottelarij zetten in op de ontwikkeling en implementatie van een aanbod van Slow Toerisme en Slow food.  Extra aandacht gaat hierbij naar de creatie van duurzame tewerkstelling, naar co-creatie en samenwerking met de lokale gemeenschap, naar het gebruik van lokale producten, naar het openstellen van de Bottelarij als betekenisvol erfgoed en naar het versterken van de sociale cohesie door het verder openstellen van de Bottelarij als ontmoetingsplek voor de lokale gemeenschap. Daarenboven willen we via de opstart van een Slow toeristisch netwerk een hefboom creëren voor een verdere kwalitatieve ontwikkeling van Slow Toerisme in Limburg en de Euregio.

bottom of page