top of page

Fietsplezier in Fietsparadijs Limburg

engagement-1718244_1920.jpg

De Bottelarij kan je vinden tussen fietsknooppunten 149 en 173.

Je fiets parkeer je in het fietsenrek voor de Bottelarij, op het grasveld. Je fiets neem je niet mee het Poorthuis in of het terras op.

We lenen je graag een fietsslot om je fiets veilig vast te leggen. Ook helpen we je graag verder met een fietspomp, indien nodig.

 

Zet je graag een stap terug in de tijd en wil je je laten meevoeren in het Bokkenrijdersverhaal? Vraag dan naar onze Verhalenfluisteraar

 

Fiets & Auto Kunstroute 

gratis

Kunstnetwerk Haspengouw creëerde deze tocht van 25 km langs de mooiste plekjes van Haspengouw en 6 unieke locaties. Ontdek ook de kunstwerken van PIT, kunst in de open ruimte van Borgloon en Heers. Vraag naar de gratis fietskaart!

Ken je de "Kunst op de Kaart"-fietsroute (Klara's Kunstroute) al?
Meer info vind je hier.

Vlaanderen Fietsland-app

Je kan alle Vlaamse fietsknooppunten ook mee op zak nemen. Via onze app is het mogelijk om mobiel routes te plannen of te importeren vanaf onze online routeplanner en de fiets op te springen. De app kan gratis gedownload worden via Google Play en de App Store.

RouteYou - routes

Er zijn enkele leuke fietstochten die starten aan de Bottelarij en die je online kan raadplegen en downloaden. 

Fietskaart Toerisme Limburg

Wist je dat je bij ons een elektrische duofiets of een elektrische Urban Arrow-bakfiets kan huren?
Kijk vlug op de pagina Fietsverhuur voor meer info.

De fietskaart 'Fietsen in Limburg' van Toerisme Limburg kan je bij ons aankopen. Prijs: 9,50 euro. Vraag ernaar bij onze medewerkers.

bottom of page