afstand-icon-NL2.jpg
handen-ontsmetten-NL-2.jpg
mondmasker-icon-NL-2.jpg

Vanaf zaterdag 8 mei kan je opnieuw terecht op ons terras en gelden volgende richtlijnen:

- Vier personen per tafel. Dat mogen mensen zijn die niet in 1 huishouden samenwonen.

- Mensen die wél in 1 huishouden samenwonen, hoeven zich niet aan dit maximumaantal te houden. Bijvoorbeeld: een huisgezin met 6 leden, mag samen aan 1 tafel aanschuiven.
- Afstand van anderhalve meter tussen de tafelgezelschappen.
- Alle bediening gebeurt aan tafel, géén zelfbediening of bediening aan de toog.

Het blijft ook na de heropening van ons terras verder mogelijk om afhaalgerechten voor thuis te bestellen.

De openingsuren van ons terras zijn vanaf 8 mei bij droog weer:

  • Woensdag:        11-18 uur

  • Donderdag:       11-21 uur

  • Vrijdag:              11-21 uur

  • Zaterdag:           11-21 uur

  • Zondag:             11-21 uur

De coronarichtlijnen voor je bezoek aan de Bottelarij.

Reserveer als je wil komen eten vooraf je tafel op info@debottelarij.be met vermelding van je GSM-nummer; wij bevestigen je reservatie per mail. (Wij bewaren je gegevens enkel en alleen in functie van je reservatie, zodat we je kunnen contacteren bij eventuele wijzigingen)

Kom je voor een drankje (zonder iets te eten), dan hoef je hiervoor niet vooraf te reserveren. Je kan op het gewenste moment langskomen en kijken of er een plaats voor je vrij is.

Onze menukaart kan je vooraf online raadplegen: https://www.flipsnack.com/debottelarij/de-bottelarij-menukaart.html
Wij leggen geen papieren kaart meer op de tafels.

Onze buffetten zal je even moeten missen, maar we serveren ons heerlijk uitgebreid ontbijt en andere gerechten nu allemaal aan tafel.

□ Denk je eraan je mondmasker mee te brengen en binnen de Bottelarijgebouwen (van zodra je ons Poorthuis betreedt), in onze Galerie tijdens je bezoek aan de expo, in de sanitaire ruimten en op het terras te dragen tijdens al je verplaatsingen?

 

□ Wij zien je echt wel héél graag en zijn enorm blij dat we je opnieuw mogen ontvangen, maar een handdruk of een knuffel kan helaas nog even niet.

 

Ben je ziek? Voel je je niet lekker? Of heb je koorts? Thuisblijven is dan helaas de boodschap. We ontvangen je graag op een ander moment.

□ Uiteraard hou je steeds minstens 1,5 meter afstand van onze medewerkers en andere bezoekers.

□ Kom je naar de Bottelarij, wacht dan in ons Poorthuis links aan de onthaalbalie: druk op de bel en een vriendelijke collega komt naar het Poorthuis om je hartelijk te ontvangen en naar je plaats te brengen.

□ Je mag dus voorlopig niet zelf doorlopen naar ons terras. Wij brengen je naar je zitplaats.

□ Als je aan tafel zit, vragen we je vriendelijk om niet meer rond te lopen, tenzij om je handen te gaan wassen, je handen te ontsmetten of naar het toilet te gaan.

□ Wil je onze Galerie bezoeken (in ons Poorthuis de trappen omhoog)? Dan kan dat uiteraard als je afstand houdt van andere klanten en je ook in de Galerie je mondmasker draagt.

□ Voor wat de toiletten betreft is er nu een afzonderlijke in- en uitgang: je gaat naar ons sanitaire blok door de gang achter de glazen wand en je verlaat het sanitaire blok door de glazen deur recht tegenover het toilet voor bezoekers met een handicap. (Om het je gemakkelijk te maken, hebben we markeringen en aanduidingen aangebracht.)

□ Is het toilet bezet, dan mag je in de gang wachten, rekening houdend met de 1,5-meter-regel. We hebben strepen op de grond aangebracht, die je op weg helpen.

□ Nu we het over toiletten hebben: we hebben vorig jaar geïnvesteerd in 4 automatisch zelfdesinfecterende toiletbrillen, zodat je bezoek aan ons sanitair veilig verloopt.

□ Er is uiteraard handzeep voorzien en je kan je handen ontsmetten aan de automatische ontsmettingszuilen op onze onthaalbalie in het Poorthuis en aan de toiletten. Onze katoenen handdoekjes vervangen we tijdelijk door papieren wegwerptissues.

□ We zetten geen peper, zout, ketchup, mayonaise enz. op tafel. Wil je toch graag iets extra bij je gerecht, vraag ernaar en we helpen je graag verder met een individuele portie.

□ Wil je iets bestellen, heb je een vraag? Blijf dan gerust zitten en doe teken: we komen graag tot aan je tafel om je verder te helpen.

□ De tafels en stoelen worden na elk gebruik met ontsmettende producten afgewassen.

□ Lukt het je niet om op het moment naar keuze een tafel te bemachtigen, dan kan je nog altijd onze gerechten bestellen voor thuis.

□ Je ziet onze glimlach misschien niet altijd even goed achter ons gezichtsmasker, maar we zijn heel blij dat je er terug bent :-)

 

Om af te sluiten geven we je graag mee dat ons personeel op de hoogte is van alle veiligheidsrichtlijnen. Twijfel je zelf, dan kan je altijd bij hen terecht met je vragen.

Samen zorgen we ervoor dat je van je verblijf bij ons in alle veiligheid kan genieten!

Heb je nog vragen?

Contacteer ons op info@debottelarij.be(Laatste update van deze pagina: dinsdag 4 mei 2021)

Corona poster Vlaamse overheid.png
image0.jpeg