Vanaf maandag 19 oktober kan je voorlopig enkel nog voor afhaalgerechten bij ons terecht, voor zolang de verstrengde coronamaatregels van vrijdag 16 oktober van kracht blijven.

Hou onze Facebookpagina in de gaten voor de laatste nieuwe updates!

Ook voor geschenkmanden allerhande, huisbakken speculaas voor thuis, confituren en veel meer kan je bij ons terecht.

Meer inlichtingen op info@debottelarij.be

Het “nieuwe normaal” in de Bottelarij: onze coronarichtlijnen

We willen je een paar aandachtspunten meegeven voor je volgende bezoek aan ons, zodat “het nieuwe normaal” snel ingeburgerd geraakt en we hopelijk gauw weer geleidelijk aan naar “het vroegere normaal” kunnen omschakelen.

 

Enkele richtlijnen:

Reserveer vooraf je tafel op info@debottelarij.be met vermelding van je GSM-nummer; wij bevestigen je reservatie per mail. (Wij bewaren je gegevens enkel en alleen in functie van je reservatie en eventuele coronaopsporing)

Onze menukaart kan je vooraf online raadplegen: https://www.flipsnack.com/debottelarij/de-bottelarij-menukaart.html Wij leggen geen papieren kaart meer op de tafels.

Onze buffetten zal je even moeten missen, maar we serveren ons heerlijk uitgebreid ontbijt nu aan tafel.

□ Denk je eraan je mondmasker mee te brengen en binnen de Bottelarijgebouwen en op het terras te dragen tijdens al je verplaatsingen van en naar je tafel?

□ Bij aankomst vragen we je om een registratieformuliertje in te vullen. Je kan je ook online registreren; we bezorgen je alle info bij aankomst. Dit is door de overheid verplicht. Wij houden je gegevens 2 weken op papier bij, slaan deze nergens digitaal op en gebruiken deze uitsluitend indien er op vlak van coronatracering een vraag vanuit een bevoegde instantie komt. Na 2 weken vernietigen we het registratieformulier. Kortom: je gegevens zijn en blijven veilig bij ons.

□ Wij zien je echt wel héél graag en zijn enorm blij dat we je opnieuw mogen ontvangen, maar een handdruk of een knuffel kan helaas nog even niet.

Ben je ziek? Voel je je niet lekker? Of heb je koorts? Thuisblijven is dan helaas de boodschap. We ontvangen je graag op een ander moment.

Groepen zijn momenteel bij ons welkom tot maximum 10 personen per tafel, kinderen jonger dan 12 niet meegerekend. Is je gezinsbubbel groter dan 10 personen, dan plaatsen we jullie aan verschillende tafels.

□ In onze overdekte stallen die uitgeven op het terras hebben we glazen wanden laten plaatsen, zodat je er beschut kan zitten.

□ We hebben de toestemming om tijdelijk onze hoger gelegen ruimte te gebruiken voor onze gasten, zodat we steeds de afstandsregels kunnen naleven.

□ Uiteraard hou je steeds minstens 1,5 meter afstand van onze medewerkers en andere bezoekers.

□ Kom je naar de Bottelarij, wacht dan in ons Poorthuis links aan de onthaalbalie: druk op de bel en een vriendelijke collega komt naar het Poorthuis om je hartelijk te ontvangen en naar je plaats te brengen.

□ Je mag dus voorlopig niet zelf doorlopen naar ons terras of eetcafé. Wij brengen je naar je zitplaats.

□ Helaas mag je van overheidswege niet buiten gaan roken.
 

□ Als je aan tafel zit, vragen we je vriendelijk om niet meer rond te lopen, tenzij om je handen te gaan wassen, je handen te ontsmetten of naar het toilet te gaan.

□ Wil je onze Galerie bezoeken? Dan kan dat uiteraard als je afstand houdt van andere klanten en je ook in de Galerie je mondmasker draagt.

□ Voor wat de toiletten betreft is er nu een afzonderlijke in- en uitgang: je gaat naar ons sanitaire blok door de gang achter de glazen wand en je verlaat het sanitaire blok door de glazen deur recht tegenover het toilet voor bezoekers met een handicap. (Om het je gemakkelijk te maken, hebben we markeringen en aanduidingen aangebracht.)

□ Is het toilet bezet, dan mag je in de gang wachten, rekening houdend met de 1,5-meter-regel. We hebben strepen op de grond aangebracht, die je op weg helpen.

□ Nu we het over toiletten hebben: we hebben geïnvesteerd in 4 automatisch zelfdesinfecterende toiletbrillen, zodat je bezoek aan ons sanitair veilig verloopt.

□ Er is uiteraard handzeep voorzien en je kan je handen ontsmetten aan de automatische ontsmettingszuilen op onze onthaalbalie in het Poorthuis en naast de deur van ons eetcafé. Onze katoenen handdoekjes vervangen we tijdelijk door papieren wegwerptissues.

□ We zetten geen peper, zout, ketchup, mayonaise enz. op tafel. Wil je toch graag iets extra bij je gerecht, vraag ernaar en we helpen je graag verder met een individuele portie.

□ Wil je iets bestellen, heb je een vraag? Blijf dan gerust zitten en doe teken: we komen graag tot aan je tafel om je verder te helpen.

□ De tafels en stoelen worden na elk gebruik met ontsmettende producten afgewassen.

□ Lukt het je niet om op het moment naar keuze een tafel te bemachtigen, dan kan je nog altijd onze gerechten bestellen voor thuis.

□ Je ziet onze glimlach misschien niet altijd even goed achter ons gezichtsmasker, maar we zijn heel blij dat je er terug bent :-)

 

Om af te sluiten geven we je graag mee dat ons personeel op de hoogte is van alle veiligheidsrichtlijnen. Twijfel je zelf, dan kan je altijd bij hen terecht met je vragen.

Samen zorgen we ervoor dat je van je verblijf bij ons in alle veiligheid kan genieten!

Heb je nog vragen?

Contacteer ons op info@debottelarij.be(Laatste update van deze pagina: vrijdag 16 oktober 2020)

© 2020 de Bottelarij              Ulbeekstraat 21           3832 Ulbeek (Wellen)          012/21.42.84         info@debottelarij.be

 

Welkom van woensdag tot en met zondag vanaf 11 uur.
Op woensdag tot 18 uur, donderdag tot en met zondag tot 21 uur.

 

Maandag en dinsdag gesloten.

Groepen alle dagen welkom mits tijdige reservatie vooraf.

  • w-facebook
  • Instagram
  • Twitter Clean